doubletriple effort is required now :)

Tuesday, December 28, 2010

still counting... -_-"

ermm...okayy..i don't know why ? aku ta excited even sebesar zarah pon untuk balik ke PENJARE TUANKU JAAFAR tu..kalo time kt KGV lu , waktu2 camni aku da siap cari baju mane nak bawak g oztel , aku da ready barang2 or dlm erti kate len aku da ciap packing laa.. huh ?? kenape terkejut ?? ta caye ?? seriously ! usually , masok je 20 dec , my things had been packed mcm esok je nak balik oztel .. haha :p sumpah !! aku excited sgt na balik oztel dlu .. ta sabar glew nak g skola .. jmpe mmbe2 .. but now ??.................

nth laa ?... aku bukan tak excited nak balik TTJ tu .. tp ...... haihhh .. kwn2 kat kgv tak same ngn kwn2 kt ttj ... suasane pon x same .. kgv tu kan btol2 tgh town .. nak FLY senang ! haha :D bukan aku tak suke budak2 ttj tu .. suke .. masing2 glew2 jugak kott .. tp aku rindu life aku kat kgv dulu .. rndu nak naik bas g skola .. rndu nak lepak bilik iron ngn budak2 nieh .. rndu nak tggu bas kat A&W .. da alang2 tu ktowunk mkn kt ctu laa .. :p rndu nak tatap bangunan kgv yg unik tu .. aku ta abez teroka lg kott kgv tu .. even 3 taon aku dok ctu , blom sempurne satu kgv tu aku round .. still ader lg tmpt2 yg aku ta pena msok .. haihh ..... sumpah rndu !!


dulu aku rase f4 is HONEYMOON YEAR .. mesti sumer f4 pena rase gak cam tu kan ?? lg2 kt kgv yg tgh2 town tu .. dlm otak nak fly , nak enjoy je keje .. kan ?? kan ?? kan ?? eleyh .. jgn ta ngaku plk ?!! coz aku pon rase cam tu dulu .. konon2 stayback tp staybacknyer kat PARKSON .. kan ?? hahaha :D .. if i was asked to make a choice , between KGV n TTJ .. forsure laa aku pilih king george syg !! tp kalo utk kebaikan , aku pilih ttj laa ..err.. kenape ?? dga sini ...


KALO AKU STAY KGV;


aku takkan blaja sebab dlm otak nie engt nak enjoy je !!!

budak2 kgv kan pndai , aku yg ta pndai nie pon akn terikot2 life budak2 genius yg ta pyh stdy pon taper sebab da pndai..

byk bende kt tgh2 town tu yg menarik aku tuk wat mnde2 ta elok ..contoh yg plg utame adalah FLY ke PARKSON yg mcm da jd jiran kepade kgv tu.. haha :p

conclusionnyer , aku takkan blaja kalo aku stay kgv !!



N KEBAIKAN AKU PINDA TTJ PULAK;



aura budak2 ttj yg skema2 belake kebanyakannye ( including me now ) telah menimbulkan keinsafan dlm dri aku.mwahahaha :D ayt skema !

utk FLY sgt lahh susa wlaupun nak balik tnpe izin senang .. nga3 !! dlm tu tader port fly yg bez laa !

banyak guru2 cemerlang yg menyebabkan aku mudah utk memahami ape yg dyowunk aja !! (aku kan blurr .. kene aja byk kali baru phm !)

effect drpd cikgu2 yg suke memakse ank muridnye blaja yg kgkdg buat aku tensyen !!! erghh!!!



aku sedar diri da nak SPM .. da cukup2 laa aku enjoy 3taon idop tgh2 town tu .. PMR aku 7A sebab aku rase aku men2 .. bukan aku ta bole dpt 8A .. bak kate ayh .. tp aku men2 .. ta serious .. n now i realized .. i've to strggle for my SPM .. no more 'play2' .. haha :D .. FOCUS !! aku nak result yg gempakk utk SPM .. kalo bole 10A+ !! insyaallah .. err .. tanak gadoh2 ngn ckgu lg .. cukup2 laa tu .. ta berkat ilmu nanti .. haha :D .. n tuk kowunk2 yg aku pena buat sala , do 4give me pliz ? no body is perfect rite ? nway , wish me luck okayy ..? semoge aku dpt melangkah ke alam FORM5 nie dgn atey yg tenang ! aminnnn .....

1 comment:

siput.gedik said...

haha.ieyla..sbb tu lah cha kluar asrama.duk rumah x bley nk fly dh. :D..duk ttj baik2 yee.

Post a Comment