doubletriple effort is required now :)

Friday, December 31, 2010

great !

fighting over an unknown things on new year nite ! great rite ?? errgghh !! -.-"















nway jiji , welcome back :)

Thursday, December 30, 2010

serabutttt!!

okayy !.. aku baru ingt nak eppy but at last my brother admitted !! i repeat ,.. ADMITTED , okayy ?!! errkk ? why ? kene sengat ....... jap2 aku terlupe name menatang tu .. ampai2 kott ?? ke umpai2 ?? erkk .. lantak lahh ape nme dy ! .. yg pasti dy da menyusahkan abg aku .. haihh .. tak sgke lak smpi admitted .. naseb baek dy tak bg aku ikott turun laut td .. nti laa ea aku post entry tu ? ermm ..


hey jiji , get well soon !


Tuesday, December 28, 2010

still counting... -_-"

ermm...okayy..i don't know why ? aku ta excited even sebesar zarah pon untuk balik ke PENJARE TUANKU JAAFAR tu..kalo time kt KGV lu , waktu2 camni aku da siap cari baju mane nak bawak g oztel , aku da ready barang2 or dlm erti kate len aku da ciap packing laa.. huh ?? kenape terkejut ?? ta caye ?? seriously ! usually , masok je 20 dec , my things had been packed mcm esok je nak balik oztel .. haha :p sumpah !! aku excited sgt na balik oztel dlu .. ta sabar glew nak g skola .. jmpe mmbe2 .. but now ??.................

nth laa ?... aku bukan tak excited nak balik TTJ tu .. tp ...... haihhh .. kwn2 kat kgv tak same ngn kwn2 kt ttj ... suasane pon x same .. kgv tu kan btol2 tgh town .. nak FLY senang ! haha :D bukan aku tak suke budak2 ttj tu .. suke .. masing2 glew2 jugak kott .. tp aku rindu life aku kat kgv dulu .. rndu nak naik bas g skola .. rndu nak lepak bilik iron ngn budak2 nieh .. rndu nak tggu bas kat A&W .. da alang2 tu ktowunk mkn kt ctu laa .. :p rndu nak tatap bangunan kgv yg unik tu .. aku ta abez teroka lg kott kgv tu .. even 3 taon aku dok ctu , blom sempurne satu kgv tu aku round .. still ader lg tmpt2 yg aku ta pena msok .. haihh ..... sumpah rndu !!


dulu aku rase f4 is HONEYMOON YEAR .. mesti sumer f4 pena rase gak cam tu kan ?? lg2 kt kgv yg tgh2 town tu .. dlm otak nak fly , nak enjoy je keje .. kan ?? kan ?? kan ?? eleyh .. jgn ta ngaku plk ?!! coz aku pon rase cam tu dulu .. konon2 stayback tp staybacknyer kat PARKSON .. kan ?? hahaha :D .. if i was asked to make a choice , between KGV n TTJ .. forsure laa aku pilih king george syg !! tp kalo utk kebaikan , aku pilih ttj laa ..err.. kenape ?? dga sini ...


KALO AKU STAY KGV;


aku takkan blaja sebab dlm otak nie engt nak enjoy je !!!

budak2 kgv kan pndai , aku yg ta pndai nie pon akn terikot2 life budak2 genius yg ta pyh stdy pon taper sebab da pndai..

byk bende kt tgh2 town tu yg menarik aku tuk wat mnde2 ta elok ..contoh yg plg utame adalah FLY ke PARKSON yg mcm da jd jiran kepade kgv tu.. haha :p

conclusionnyer , aku takkan blaja kalo aku stay kgv !!



N KEBAIKAN AKU PINDA TTJ PULAK;



aura budak2 ttj yg skema2 belake kebanyakannye ( including me now ) telah menimbulkan keinsafan dlm dri aku.mwahahaha :D ayt skema !

utk FLY sgt lahh susa wlaupun nak balik tnpe izin senang .. nga3 !! dlm tu tader port fly yg bez laa !

banyak guru2 cemerlang yg menyebabkan aku mudah utk memahami ape yg dyowunk aja !! (aku kan blurr .. kene aja byk kali baru phm !)

effect drpd cikgu2 yg suke memakse ank muridnye blaja yg kgkdg buat aku tensyen !!! erghh!!!



aku sedar diri da nak SPM .. da cukup2 laa aku enjoy 3taon idop tgh2 town tu .. PMR aku 7A sebab aku rase aku men2 .. bukan aku ta bole dpt 8A .. bak kate ayh .. tp aku men2 .. ta serious .. n now i realized .. i've to strggle for my SPM .. no more 'play2' .. haha :D .. FOCUS !! aku nak result yg gempakk utk SPM .. kalo bole 10A+ !! insyaallah .. err .. tanak gadoh2 ngn ckgu lg .. cukup2 laa tu .. ta berkat ilmu nanti .. haha :D .. n tuk kowunk2 yg aku pena buat sala , do 4give me pliz ? no body is perfect rite ? nway , wish me luck okayy ..? semoge aku dpt melangkah ke alam FORM5 nie dgn atey yg tenang ! aminnnn .....

Monday, December 27, 2010

counting ..

counting 4 the ending of holidays !! :'(

Sunday, December 26, 2010

teknik ohh teknik..

lg bape ary je nak msok skola blek..haihh..tanak msok skola laa..tanak SPM !! tanak !! tanak!! hehe :p .. kalo laa skola tu bapak aku ader share takde aku pegi der..then nex yer da ta pki baju skola..pki baju korporat..haihh laa teknik nie..suke laa buadd mende merepek2..nak buat ta bole ke tggu ktowunk abez dlu..haihh..tanak blek asrama laa....!!






so nie laa baju ktowunk .. kott ? lg better baju skola kan? redha je laa .. na wat cane..haihhh..selamat tinggal laa baju putihh .. :p

Wednesday, December 22, 2010

ttj netball team !

Kejohanan Antara Teknik Kebangsaan 2o1o



nie pic time KAT kebangsaan kt johor..bawah tu team sabah n atas tu ktowunk..err..okayy..sgt rndu dgn mereke..sgt2..! expcially akk2 f5..even aku slalu kene mara ngn dyowunk..ngn ckgu..tp dlm team nie jugakk laa aku blaja care sbena men netball..dpt rase ktowunk nie dkt..same2 training..kene mara.haha..same eppy blew menang..2 laa aku rase mnde plg bez kt dlm team nie..MENANG !!! hehe :p

aku taw aku ta menyumbang sgt pon dlm team nie..tp ckop la sekadar diperlukan ketike emergency..haha..cthnyer time KAT skola 2..aku kene men sbb kak MJ injured..n dy perlu rehat tok FINAL..so aku men SEMI-FINAL..n aku apprciate glew sbb dyowunk bg aku kepercayaan tok men ..even trok..aku ttp men.. :) ..lg satu..tp yg nie bkn injured laa..myb ainul nak bg aku pluang kott men time KAT kebangsaan..dy buad2 jtoh n konon2 injured trok glew..haha..n aku msok..tp time 2 lawan sabah n aku ta perfomed pon..n aku taw kak MJ mara glew ngn aku..erm..sorry kak MJ..

n skunk aku sbenanyer tgh berpkey..na men ke tak nex yer..SPM da dkt..badan da berat..susa nak lari n lompat lg nie..hehe :D..n gpon,akk2 nie da tader na mara aku lg kalo aku wat sala ..haha ..alasan tak logik..aku nak men..na sgt men lg tuk TTJ..tp..aku ta taw aku bole ke tak ,..aku tkot aku juz menyusahkan dyowunk je nti..membazer mase lak nak latih aku je..ermm..nak men tanak?nak men tanak?nak men tanak?err..nti2 laa pkey ye?..hehe..

n kt sinie aku nak say thnx glew2 kt kowunk yg tabah glew melatih aku yg liat n susa nak dga kater nie..n hope kowunk sudi tunjuk aja kalo aku men nex yer..thenx glew..n tok akk2 f5 yg tgh bergembire da abez skola tu..haha..mao say thenx sgt2 atas aper yg kowunk da usehekan utk owg..smpi2 tensyen2..haha..thenx glew lahh!..jase tu takkan dilupai..aper yg pena diajar..dilatih expcially dr kak MJ , kak dijah , kak lisa , kak datin , kak wanis , n sumer lahh !! sumer tu owg akn cube praktikkan lg if owg men nex yer..huhu.. :p..n siyezly akn rndu kowunk coz da tader saper na mara owg lg..daa....



Monday, December 20, 2010

welcome junior :)

HAHA :D .. ader junior create group Bakal student form 4 SMTTJ and senior . bangge seyh ngn tittle 'SENIOR' tu .. huhu ..well , thenx junior 4 creating the group .. na knl senior b4 msok skola ea?haha..haru laa jwbnyer kowunk nty.. dalam fb da kelam kabut , nie plk nti da dpn2..thn je laa ye ngn ktowunk sebab......ktowunk lyn kowunk cane senior ktowunk lyn ktowunk..huhuh... n lg satu..jgn wat yg bkn2 ea msok ttj t..al maklum laa , skola tu kan "BEST SGT!!" .. haha :D


rase cam best je junior2 nieh..tapi ta taw laa..baru knl lam fb kan? tah dpn2 nti bertuka jd HULK ke .. mane laa taw kan .. hehe :p .. n i'm ready to face the junior .. rase2nyer dyowunk cane ek ? sure laa mcm2 bentuk dan rupe yg dtg nti..haha :D n kowunk pon kne laa trime bentuk dan rupe ktowunk yg pelbagai nie kan ? jgn wisau .. ktowunk akn lyn kowunk 'BAIK' .. tiptop lynn punyer ktowunk bg..pleng trok pon tader ar smpi mkn org kan ? hehe ...


kowunk ;.... jgn tkot ngn ktowunk .. ktowunk akn tlg kowunk lam ttj tu .. huhu .. juz hormat lah ktowunk nti ea ? n for senior2 aka rakan2 sayer yg terchente , perjuangan kter akn bermule taon dpn .. haha (curi ayt im cket) .. SPM weh !! jgn men2 .. huhuuhu . kott opah target melampau , ta mmpos kter ? pape ponn , kter tetapp yg terbaekk !! tader sape leyh lwn kter !! yeah ..

all da bez for junior yg nak melangkah msok ke SMTTJ tu .. n for all senior , all da bez jugakk for SPM 2o11 !! haha .... daa............


Saturday, December 18, 2010

member men'drop' terbaek !!



hakhak... :D introduce my crazy + merenk frenz;
RAJA UMI AMIRA RAJA ABDUL RAHMAN..keturunan raje melewar..errk ? ta pelu mention kott ??hehe :p ini mudaxx SGT2 glew..mulut tader insurans punyer lah !haha..so memang kene BANYAK bersaba ngn dy ..act , post nie na dipost beberape ary yg lalu..tp dsbbkan MALAS ..sy postpone ! ngee..raje !! ko market kt blogg aku !!weh..nex yer jgn glew sgt taw ! da nak SPM .. sedar dri.. nga3!drop2 urh blakang ctew aw ?? first week ngn junior kter jd bek dlu..engt our mission !! mao jd like DOM ...?? ngeee :D..byk mnde nak merepek sal ko tp...smpi esokk pon takkan abez!..so aku stop kt sini je..haha...daa.....

Thursday, December 16, 2010

like :p

STUTTERING by FEFE DOBSON

There’s a whole lotta things that I will forgive
But I just can’t take a liar
I was by your side till the very end
Till you pushed me in the fire

I tried to believe you but something is wrong
You won’t look in my eyes tell me what’s going on

It’s you and me against the world
That’s what you said, that’s what you said
If you can’t be honest with me
Then I’m afraid this is the end

Chorus
Hurry up, hurry up
If you ever really cared about me
Tell the truth, give it up
You’re still guilty cuz you’re stuttering

Oh oh oh oh oh ey ey ey ey ey oh oh oh oh woah
Yeah you’re stuttering
Oh oh oh oh oh ey ey ey ey ey oh oh oh oh woah
Yeah you’re stuttering

Now the seconds turn into minutes now
But you won’t give me an answer
You can tell me this, you can tell me that
But don’t say you don’t remember

Cuz I know you better than you know yourself
So don’t say I’m crazy, I know very well
It’s you and me against the world
That’s what you said, that’s what you said
If you can’t be honest with me
Then I’m afraid this is the end

Chorus

I I I don’t don’t wanna hear your so-o-rry now
The-uh-uh best thing you can do for me is just spit it out
I I I don’t don’t wanna hear your so-o-rry now
Stop stop stuttering your words
It’s only making you look worse

Chorus

Keep on stuttering (yeah you’re stuttering)
Keep on stuttering (yeah you’re stuttering)

like ! like ! like ! :p

Wednesday, December 15, 2010

result yg terokkk!!!

ouh ! sgt2 trok result .. pergh !! penat aku strggle ?? alahaii.... na wat canew kan ? haha . pasrah ttbe .. 2A shje dan sgt byk C ?? free2 je ayh bebel td . nga3!! :D mao taw result aku tak ?? for the first time aku na wat utk tontonan ramai nyh !! haha .. represent ; my result .....

  • BAHASA MELAYU = 70 (B+)
  • BAHASA INGGERIS = 61(C+)
  • PENDIDIKAN ISLAM = 60(C+)
  • SEJARAH = 61 (C+)
  • MATEMATIK = 81 (A)
  • MATEMATIK TAMBAHAN = 55 (C)
  • PENGAJIAN KEUSAHAWANAN = 63 (C+)
  • PRINSIP PERAKAUNAN = 94 (A+) bangge .. (n_n)
  • FIZIK = 56 (C)
  • KIMIA = 66 (B)
kedudukan dalam kelas : 8/34
kedudukan dalam tingkatan : 29/329

disebabkan saye terlalu buter sejarah .. haha :D sayer telah membeli ;

BUKU TEKS SEJARAH TINGKATAN4


utk meningkatkan kembali sejarah sayer mwahahahaha...
dan sayer juge berjanji akn meningkatkan
ADD MATH dan FIZIK saye utk SPM 2o11 !!!! huhu..semangat yg membare !!

Tuesday, December 14, 2010

dedicated for dom8 !

unconditionally miss them....

dom8
memories never fade..

hari terbuke asrama !! huhu . susa pyh kter cat dom kan ? time tu sume org penat tp keje sume same2 wat kan ? siap je kemas sumer tdo cam ta engt dunie .. haha :D



ni lah cat yg kter da kerjekan !! haha



nie pulakk time pagi b4 nak balek raye tu . dom kter kalah ... punyer lawa kter hias dgn ketupat , kad raye . tp takpe ... jnji kter eppy kan ? org da tak suke kter . ape pon . dom 8 tetap terhebatt kt atie kter kan ? kan ? kan ?



saturday nite fever !! engt tak camne org pndg kter time kter kua dom tu ?? ta kesahh kan ? bak kate tia "tak kesahh syg , ta kesahh !" haha :D kter ta pena kaco idop dyowunk pon kan ? bia laa dyowunk ...



selamat hari raye !! haha :D .. eyh zamak !! ko pon pena bergelar dom8 taw ! so susa sng dom8 ko kene join jugakk !! haha .. n tok pikah , welcome to dom8 !!



skandal terbesar dlm dom bai !! haha :D . mezti kowunk saling merindui kan ? mwahahahaha :D min : sorie laa aku slalu drop2 ko . seronok laa . hobi aku skunk adalah drop min ... haha ..




KD santai .. haha .. eyh jerung , ko tetap di atey dom8 taw



warden !!!! haha :D .. ader kter pedulik ?? takkan ?? :p


n lasltly , inilah ktowunk . tak pena lari dari kesilapan.. no one can change us rite ? haha :D dlu sume org engt dak dom8 nie bek2 blake.tp laz2 , kter laa yg org pleng ta suke kan ? dpt knl ngn kowunk adalah satu mnde yg pleng bez pena jd lam idop aku taw?wlupon baru staon aku tetap rse kter ni cam adek beradekk .. n staon je lg ketr akn dok dlm dom yg sme .. mgkn lps staon nie kter takkan jmpe lg kan ? tp aku hope kowunk ta pena lupe ape yg kter pena lalui bersame .. suke duke , gelak ketawe .. gadoh2 .. air mate ... sumer kter pena rase .. biarkan aper org nak kater sal kter .. asalkan kter eppy .. n kter ta pena kaco idop org len kan ? nex yer kter jd senior yg santai okayy ?? err..drop2 tu tayah cter kt sini laa..huhu..n ape pon jadi kter tetap adekk beradekk !! n sumpahh aku SAYANG glew kt kowunk !!!

Monday, December 13, 2010

ammar ta sehat :(

haihh..cdeyh aku tgk ammar muntah2 td..ey..ey~~ammar tu anak buah aku la..haha..dy kate dy jtoh tp aku rse takde pon dy jtoh td..ttbe je bdn panas .. kenape laa pulakk ttbe dmm nie .. ayah kate dy nak besar mcm tu laa..ermm..okayy laa kalo cam tu..eyh?sebenanye bkn nie yg aku nak ctew..haha.. :D


aku nk ctew sal result akhir taon .. huhu .. dyowunk kate keputusan asrama anta semalam sekali ngn result akhir taon .. pergghh!!cuak kott..exm ary tu da laa susah gleww !! xpcially
ADD MATH !! mcm na nanges aku wat add math ary tu .. fuh .. naik skola nie ader perjumpaan tige penjuru .. alahai.......mmpos laa kalo result hampehh !! haha :D ..tapew..doa yolah byk2 ..


ermm..tak sgke taon dpn da nak SPM ! rase cam baru smlm je msok darjah satu ..(MENIPU!!) ..err..tpu cket tapew laa..tp siyezly..ta sgke aku da lalui sampai sini..sampai akhir zaman persekolahan..da f5 da taon dpn .. da senior..haha..senior je ingt..tp btol laa..slme nie asyek kene ikott ckp akk nie je kan? (err...bkn merungut ea?hehe) skunk ader org akn ikott ckp kter plk..hahaha...

ermm..nth laa..rndu plk suasane dom 8 .. kelass 4p2 yg merenk2 blake tu.. ttj netball team ..akk senior..wlupon kgkdg mara ngn dyowunk .. tp kter dok satu asrama kan ?.. paling tidak pon mzti ader cket rase hormat..haihh..nek skola nie da bergelar
FORM5...da nak SPM .. ouh tidakk !!! SPM ???? haihh... nex yer da ta bole men2 ..result mezti kasi gempakk punyer!!yeahh!!haha.. *bersemangat ttbe..

mcm maner ea kalo aku salah sowunk drpd nie ? :p



caner ek prasaan ader junior t .. haha .. cam ta pena ader junior plk..tp tu len..sbb tu aku ttp ader senior...tp nie kter laa yg plg atas..da tader senior len da..haha...bez2!!huhuhu...da laa..penatt laa merepek nieh..haha..along da nek ats ha..nak mintak lappy laa tu..huhu..chowzt !! err..jap2..ader lg satu pic ..utk menyedarkan diri yg ta sedar2 lagi nieh ..haha.. :D


nak study laa nie .. haha :) tata !!

Sunday, December 12, 2010

night still young !


ye..act aku ngntok skunk nie . p hahaha .. mate nie tamo tdo..
guess what ? kazen aku yg **** tu dtg uma td with her family..
n my father told me that dy da ckp ngn bpk sdre aku tersyg tu ..
about his 'good little' daughter's attitude !!
ergghh!!tlg laa ..geli plk aku ayt tu ..
n td dy bole buad muke suci dy lg ngn aku ..
what kind of person is she ?
FEELING LESS??
ouh .. ader ke jenis manusie cam tu ?
ta phm laa aku...
lantak dy laa..
aku nak tdo ..
nite2 ..


Saturday, December 11, 2010

lupekanlaa!

ermm. nth laa . ader sowunk mamat nieh pndg serong kott kt aku . ta sgke aku mcm tu skali pndgn dy kt aku . mgkn bg dy nieh mnde kecikk je . tp bg aku tak sbb mnde tu melibatkan maruah aku !

kalo org len pon mgkn rse mnde nieh kecikk tp aku ttp rse mnde nie ta bole dibuatt men . urgghh !! mara glew ar kt dy . dy kate ta mksodkan aku , bez tu sape ? engt aku ta taw ke 'gelaran' kowunk tok aku ? aku saba je kowunk drop2 aku slme nie . aku diam je tp ta bmkne aku trime ape yg kowunk buatt tu .

aku hormat ko as ketue kelab aku(ye kott ko ktue kelab aku) n org yg lg tue dr aku , tp aku tak sgke ko leh kate aku cam tu . but ko pon da mintak maaf kan ? n kalo btol laa ko ta mksodkan aku bgos laa . sory mncarot kt ko . tp siyez aku mara glew kt ko .

terserah kt ko nak kate aku ape pon pas nieh . aku taw ko takkan bce pon blog nieh . juz na luahkan je ape aku ta puas aty . kalo bole delete ar cmmnt tu . aku lupekan je ar mnde nieh . bak kate ko 'mnde kecikk' kan ? salam ....

Friday, December 10, 2010

rhino :)



guess who ?
NURUL AIN SYAZWANI MOHD KHAIRI
my only one rhino :)
officially waiting for her PMR result
jgn tkott laa adk !
result adk mzti gempakk punyer !!
n dga sini budak kcikk ,
akq syg adk
:D


Wednesday, December 8, 2010

lappy da sehat :)

pergh . penat kott redah KL td . smte2 na anta lappy g jmpe doktor kt LOW YAT . fuhh . n finally . lappy da OK ! yeay !! lme glew da rsenye ta on9 . haha *pd hal ta smpi 2 hari pon ! haihh . kalo ta sbb lappy tu injected ! tader susah payah derh redah KL yg oleweyz JAMMED tu ! dgn ujan lbt nyer . ayh pon da pening da . smpi ckp pon tunggang terbalik . hahahaha :D .. ayh ikott jalan yg sala kott .

then aku kate laa "polis saman kang !" ..

ayh pon dgn confidentnyer ckp "polis-polis nie ujan takde !"
(ayt yg sptotnyer ujan-ujan nie polis takder ..)

aku ulang blek ape ayh ckp . " ape yah ? polis-polis ujan takde ?"

" yeke ayh ckp cam tu ? "

aku punyer gelak dlm kete . haihhh ... ayah .. ayah ... seb bek ayah nak tolong anta laapy tu g sepital ... kalo tak meninggal laa lappy aku . time kaseh ye ceq bapak !! ngntok glew skunk nie . na g qada' tdo laa .. tata !

Monday, December 6, 2010

skru tgn da longgar ...

ouh ! penat glew . lenguh tgn aku . byk nyer laa soklan sejarah nie . tp .... sejarah DONE !! yeay !! huhu . gumbiranya hati . haha :D . tggl BM ngn FIZIK je lg . haihh laa homework . kalo aku ta pke SPM taon dpn takde mknenye aku wat keje nie derh .. fuh ! rase longgar tgn aku nie .

ary yg bhgie utk aku hari ny sebab MINAH tu da BLAH !! perghhh ! bhgie glew rase idop . smlm tdo kol 5pg . ahaha . pkol 4 baru blek dr airport . amek my aunty blek dr haji . mak budak tuu la . haihh . n bgn2 je ary ny ayh kate "takde air laa .." huh !! cano nak mndi nie ?? nti2 laa pke nak mndi cane.. haha . so, tros buat sejarah . tu yg longgar sgle skru2 tgn aku nieh . haha . da laa . na restkan tgn . huhu . tata !

Sunday, December 5, 2010

akhirnye !!

yes ! ary nie pompuan turh blah !! alngkah bhgie nyer hidup!! yeah ! haha . tp b4 dy blek kang aku nak cek lg skali beg dy . mlm td mama da cek brg2 dy . haha . baru mama taw slme nie dy tpu mama . majalah2 mama sumer abez dy koyak ! amek puisi2 jiwang . ergh!!tolong laa phm . jijik aku nengok !! erghh!!


smlm mama tny asal amek sumer brg2 aku tu .. nak taw ark ape alasan dy ?? dy kater "tak taw , sy engt tu brg2 sayer" ...eyh BODOH !!! tu alasan paling bangang laa pena aku dga seumur idop aku . nak mencurikk tp ta pro . pas tu g bg alasan bangang cam tu . ko takder otak ke nak pke ?? do confirm2 novel urh ader nme aku , takkan brg ko jugak ?? n da confirm2 jugak extra usb tu ko amek dr almari aku , ko punyer jugakk ke ?? umo da 15 tp pker cam budak 5 taon !!! eyh , ank buah aku yg baru 3 taon tu pon bole pke lg logik dr ko laa BODOH !!


mlm nie abg zul dtg amek ko , ko tgk laa ape aku na ckp ngn along ko turh !! memang balek umah abez laa ko !! padan muke !! idop nak MENCURIK je !! ta taw halal haram ke ? nak kne aku aja ke ? ko da form3 laa weh !!! da bole pke bek buruk !! ergghh !! skunk ko mogok laa plk tanak turun mkn ?? lantak ko laa !! engt ader ke org nak pujuk , belai ko soh turun mkn ??!! hah?? ko pke ko ANK RAJE ?? berdaulat sgt ke ko ?? pegi mam*** ar ko !!! sorry ar kalo ko ke fmly ko ke terbace .. tp sumpah aku LAKNAT ko !!

Saturday, December 4, 2010

F**k ko pompuan S**L !!

hoi pompuan !! org da bg ko tompang rumah nie da ckop baik laa !! mak bapak ko g haji doakan ko tp ko kt cinie buat perangai SIAL ko tu ??? nak kate mak bapak ko tak aja ta mgkn !!! bodoh glew laa ko !! aku saba je ngn ko slme nie !! aku nak lyn ko baik2 tp kalo cani laa prangai ko , mati pon aku tamak baik ngn ko taw ?? aku haramkan ape mnde yg aku amek dr aku tnpe pengetahuan aku taw ta ???!!!!


erghh !! da ilang da saba aku kt kazen aku tu !! tadew aku ngaku kazen derh !! pompuan camtu layak digelar BODOH je !!! da tompang tu bwat la cre menompang !! da laa dok uma nie ta membantu ape2 . menyusahkan mak bapak aku ader laa . sepah2kan bilek !! bgn lambat . buat bilek mak aku tu mcm bilek dy . kalo boley dy tu 24 jam na tgk tv je . ktowunk yg tuan uma nie lak jd KULI BATAK dy !!! banyak lawa ko ??

ta ckop ngn tu pegi CURIK lak brg2 aku , abg aku , mak aku ..tu yg aku dpt carik . yg aku ta dpt carik ??jgn harap aku halalkan laa!!!ko memang F**KER laa !! usb2 aku , earfon aku , novel2 tayah ckp laa . ngn cd game abg aku lg . kalo cket tape , nie bole buat koleksi !!! ergggghhh !! hilang saba aku !!! ikot atey aku pelempang pompuan tu !!!! ko tgk aku watpe ngn ko pas nie !!! seb bek aku cek . kott esok dy balik cam tuu je ????tak free2 barang2 aku ilang !!!


dulu dy pegi sorok charger laptop aku . da ayh aku buat SUMPAH QURAN pon still ta insaf2 lg . aku ta taw laa dy nie manusia ke ape ?? tak phm bhse . oouuuhh . lupe plk .dy kan BODOH !!!! maner taw na pke mnde2 mcm nieh !!!!erghh..bia laa ader fmily dy yg bace ke lg bgos..lg bgos kalo mak dy yg bace . bia dy taw mcm mane prangai anak dy mcm mane sbenanyer !!!! pegi MAMPOS laa ko pompuan !!!!


alone ...

haha . cdey je tjok kan ? haha . ry nie kakak kontell kawen . aku nak sgt ikott ayh tp sape nak jage my ank2 buah kt umah nie ha . nak harap kazen aku tu ?? huh !! harapan je laa .. haihh . kalo tggl dy dok uma tah ape laa lg brg aku yg ilang nanti . novel aku dah koyak rabak dah dy bace . aku sndri jage novel 2 , ttbe smpi kt dy HANCUSS !!



skunk aku tggl kt uma ngn ank2 buah aku n bibik ! ta taw na wat pe ? bosan meyh . on9 je laa . haha . wahai dalilah atikah , sedar laa diri bhwe taon dpn anda akn mnduduki SPM !!! insaf laa !! haihh . blom timbul laa keinsafan tu . PAKEJ PERCUTIAN TTJ tu pon ta siap lg . perghh !! malas kott . byk sgt !! muak tgk . kejap2 lg laa wat . sumpah bosan nengok mnde urh .



bukan byk pon lg . tggl SEJARAH , PHYSICS , n BM . err....byk laa tu kan ? huhu . perasaan mls tu mmbuak2 . lg2 BM . haihh .. INTERLOK tu bes tp na buat sipnosis bhgian demi bhgian tu yg buat aku....zzzzzzzzzzzz....... NGNTOK ! haihh laa . pakej2 . untung btol dok ttj nie . tayah bazer2 duet da dpt pakej ! sgt 'seronok'!! okey lerr . lapa pulak ttbe . nak g mkn ! tata ! :)

Friday, December 3, 2010

ouh !

apelaa da jd ngn blog nieh ..?? haih ...tapew laa .. asal ader da laa kan ?haha..mls ar senanyer na wat blog nieh p rmi yg da ader blog ! aku jeles !! haha . ermm.. aku nie pemalas nak update mnde2 canie tp cube jgk laa ye .. sape yg mao folo dpersilekan !! sgt2 dialu2kan..ermm..haihh..ok laa..tu je ..

Wednesday, December 1, 2010

Yeay !!

well , diikutkan nie laa first post aku senanye . haha . kewujudan blog nie da lme senanye . tp aku ta taw cre penggunaannyer . mwahahahaha . n thenx alot tu NADIAH ZUKLKEFLI for helping me editting my blog !! syg ko laa amoy !! huhu.. ermm . mybe nie jela kott for my first post . huhu . daa.....