doubletriple effort is required now :)

Saturday, December 31, 2011

hello 2012 ~

2012 ? i am sure mesti ader yg terpengaruh ngn cter 2012



kono2 dunie nak kiamat kan ? tu sumer kat tgn tuhan . 
kalo qada' dan qadar dah tentukan tahun 2012 tu kiamat . kiamatlah !
kalu x . xlahh .. ecececehhh . berceramah lak kau ye ustazah dalilah :p



ermmm . tahun baru . azam pon mesti baru kan ? 
tapi azam tahun nie mesti tak same mcm2 taon2 lepas ..
kenape ??
haha .. sebab tahun 2012 , 
aku dah tak knl ape tu erti sekolah ?..
ape tu buku teks ?..
ape tu SPM ?..
eh ,, eh ?... SPM tu knl lagi laa sebab result klua taon 2012 kan ? ;p
biasenye azam mesti laa mcm 
"tahun baru nie nak blaja betul2 utk skor dalm SPM......."
atau
"tahun baru nie nak jd anak murid yang baik .. dengar kate ckgu...."
n bla...bla...bla...
betol tak ?


memandangkan aku BUKAN BUDAK SEKOLAH lg ..
so , azam aku utk tahun 2012 nie ..

  • aku nak jd hamba ALLAH yang taat ..
  • aku nak jd ank yg bergune , solehah , dengar kate . kurangkan sikit bega tu :p
  • masuk U nanti aku nak belajar betul2 , sebab sesal kemudian tiada gunenyer kan ?
  • nak diet !! misi utama !! haha . aku cube ..
  • tanak jd boros lagi . sebab dunie luar tu lg mencabar kan ? kalau aku tak pndi control perbelanjaan aku , mau tak hidup aku nanti ..

insya-Allah , aku cube jadi NURDALILAH ATIKAH yang baru . :)

n yes , 2011 ... thanks for being the best senior year ever that could make me smile whenever i recalled every single moment of it .. thanks a lot 2011 :)

No comments:

Post a Comment