doubletriple effort is required now :)

Saturday, September 17, 2011

doodle free lagi :)





err . saye telah ditagg tp tak tahu utk ape ? hehe .
tp tgk doodle2 nie mcm menarik je wlupon ta taw ape function dy .

so sape yg berminat boleh lahh mematuhi syarat2 tertera . :)

1. mesti lah follower blog cek tempekalau suke blog dy like la sekali :)

2.buat satu entri tajuk,"doodle free lagi". 

3.letak banner kat atas ni dalam entry tu.Dan linkkan terus kat entri cek tempe :)

4.korang bagi ciri-ciri doodle yang korang nak k.

5.tag 3 orang blogger yang lain. kalau lebih pon takpe. tapi make sure die tahu yang dia di tag.


ciri-ciri doodle :)




  • nak gamba cartoon domo :)
  • n ader tulis i'm the typewritter :)

anda ditagg !







3 comments:

shazwanazizan / wanblur said...

tq sb tag.. :)

jemput join bloglist wanblur jugak :)

huda raihana said...

erm , awak pergi dekat sini ---> http://scmplayer.net/

bahagian choose skin tuu , awak pilih yang mane awk nak ,

bahagian edit playlist tuu awak masukkan lagu yg awak nak . song tittle untk lagu yg awak nak tunjuk . song url masukkan url lagu yg awak nk .

bahagian configure settings uhh , jangan tukar pape kecuali :

1. autostart [ no ---> yes ]
2. default volume [50 ---> 100 ]

then , click done .
amek kod dy uhh .

bukak blogger layout --> add a gadget --> HTML/JavaScript ---> masukkan kod td .

dah siap . kalau takpaham , tanyelahh :)

anjebam said...

thanks for the tag Dalilah :)

Post a Comment